concurs in limba engleza
concurs scolar
concurs cultura generala
concurs scolar cultura generala
concurs cultura generala limba engleza
concurs scolar cultura generala in limba engleza

Cine este SuperSmarty?


Smarty ești chiar tu! Fiecare copil din clasele pregătitoare și primare este Smarty.

Cine se poate înscrie?


Fiecare profesor pentru învățământul primar care cumulează un lot de minimum 10 copii din școală poate face înscrierea lotului la concurs.
Dacă într-o școală sunt mai mulți coordonatori atunci pot cumula înscrierile într-una singură, colectivă.

Nu este necesar ca profesorii coordonatori să fie de specialitate Limba engleză. În schimb, este necesar ca profesorul să le poată citi subiectele copiilor din clasa pregătitoare și clasa I.

Aveți la dispoziție posibilitatea de a vă înscrie online, completând formularul de la sectiunea "Înscrie-te la concurs", sau telefonic.

Ce primesc copiii?


Fiecare Smarty primește revista de concurs, un premiu surpriză și o diplomă. Copiii cu punctajele cele mai mari se vor întrece în proba de baraj pentru medalia SuperSmarty. Așadar, concursul este format din două probe: Smarty și SuperSmarty.

Ce primesc coordonatorii?


Profesorii coordonatori vor primi câte un set de documente pentru portofoliul personal. Pentru detaliile parteneriatului vă rugăm să completați formularul de abonare la ofertele Smarty de pe prima pagina.

De ce să participi la Smarty?


Pentru că este locul în care două dintre cele mai importate aspecte ale pregătirii tale se îmbină pentru a-ți oferi o excelentă modalitate de testare și acumulare de informații. Viitorul îți va demonstra în permanență de ce este util să fii Smarty. Limba engleză și cultura generală merg mână în mână spre deschiderea orizonturilor și ruperea barierelor, împreună constituind un limbaj de circulație internațională.

Structura testelor:


Proba Smarty conține 5 întrebări tip grilă și o pagina de tip "hidden objects" pentru dezvoltarea vocabularului. Proba de baraj SuperSmarty conține 5 întrebări tip grilă cu grad de dificultate mai mare. Această probă are rolul de a departaja câștigătorii medaliilor SuperSmarty.

Let’s play Smarty!

Vizitati-ne si pe: